Als er een crisis is moet je denken in oplossingen en creatief zijn om elkaar te helpen in moeilijke tijden. Het Coronavirus laat koppen rollen, dat is een ding wat zeker is. Veel ondernemers zien hun bedrijf waar ze keihard voor gewerkt hebben in rook opgaan. Maar samen kunnen we hier iets aan doen! Daarom is er BBQ Guide, een bedrijvengids voor bedrijven in de BBQ Branche.

BBQ Guide is Gratis voor iedereen!

Promoot gratis jouw bedrijf op BBQ Guide, plaats aanbiedingen, links naar jouw website en sociale profielen als Facebook, Twitter en Instagram. Laat jouw klanten jouw bedrijf beoordelen zodat andere klanten reviews kunnen lezen hoe goed jouw product en service is.

Heb jij een bbq gerelateerd bedrijf en wil je jouw zaak promoten op BBQ guide? Wacht dat niet langer, maak een account aan en plaats jouw bedrijf vandaag nog.

Wil jij ons helpen?

Het opzetten en beheren van een website als BBQ Guide kost erg veel tijd en ook geld. Je kunt ons helpen door BBQ Guide te delen met al je klanten en social media. Hoe meer publiciteit wij krijgen, des te succesvoller kunnen wij samenwerken aan deze nieuwe online formule!

Een steentje bijdragen?

Wil jij een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van BBQ Guide? Wij zoeken nog vrijwilligers met de volgende skills.

  • BBQ Recepten creators
  • Video creatie
  • Content creators
  • Influencers
  • Bloggers

Kortom, wil jij een steentje bijdragen en kun je iets voor ons betekenen? Wacht niet langer en neem contact met ons op en help alle lokale ondernemingen die ervoor zorgen dat jij kunt blijven bbq’en.

Laat een Reactie achter