Samen sterker tegen de Corona crisis

De corona crisis, helaas gaat iedereen er iets van merken. Vooral de bedrijven in de horeca en bbq branche. Evenementen worden uitgesteld, restaurants moeten hun deuren sluiten en ondernemers zitten klem. Hoe gaat dit verder? Niemand heeft daar het antwoord op. Maar afwachten tot betere tijden is vragen om moeilijkheden.

Daarom is dit initiatief van BBQ Guide wellicht een deel van de oplossing. Samenwerken, en het bedenken van creatieve oplossingen zodat we elkaar kunnen helpen. Want het zou zonde zijn als ondernemers het bedrijf waar ze keihard voor gewerkt hebben in rook op zien gaan.

BBQ Guide

Een initiatief waar bedrijven die iets met bbq te maken hebben hun bedrijf gratis kunnen promoten, en waar de bbq liefhebber deze lokale ondernemers terug kunnen vinden.

Wat krijg je van ons:

  1. Gratis eigen bedrijfspagina, zie voorbeeld 
  2. Betere vindbaarheid in Google
  3. Reviews sterren in Google
  4. Mogelijkheid tot promotie van je product op deze pagina
  5. Beheer reviews
  6. Plaats foto’s video’s van producten en diensten
  7. Klanten kunnen contact opnemen via tel. of email

Eigen bedrijfspagina

1. eigen bedrijfspagina

Vindbaar in Google

2. beter vindbaar

Ontvang reviews

3. ontvang reviews

1. Maak een account

Maak een account aan. Je account en bedrijfspagina zijn gratis, voor altijd!

Je kunt eenvoudig een account aanmaken met je Facebook of Google account of gewoon met je email. Je gegevens worden veilig opgeslagen in onze database.

vind bbq bedrijf

2. Voeg je bedrijf toe

winkel bij bbq bedrijf

Na het aanmaken van een account ben je ingelogd en kun je je bedrijf toevoegen. Vul alle informatie zo gedetailleerd mogelijk in, zoek de beste foto’s van jouw zaak op upload deze.

Je hebt zelfs de mogelijkheid om een video van je bedrijf in te stellen, zodat jouw profiel nog beter uit de verf komt. En heb je hulp nodig? Neem gerust even contact met ons op.

3. Meer klanten naar jouw bedrijf

Ok, laten we eerlijk zijn, dit zal niet de eerste keer zijn dat je je bedrijf aanmeld voor op een website met meerdere bedrijven. Maar wij bieden meer, bij ons kun je al jouw sociale profielen, openingstijden, aanbiedingen, video’s en foto’s uploaden om jouw bedrijfsprofiel er tiptop uit te laten zien voor jouw klanten.

Daarnaast kun je jouw klanten uitnodigen om reviews achter te laten over jouw bedrijf. Zo kunnen anderen lezen over jouw geweldige producten, diensten of service.

beoordeel bbq bedrijf